... GroenLinks

Op 15 maart 2017 haalde GroenLinks een geweldige uitslag bij de Tweede Kamerverkiezingen. Ook in Woerden haalde GroenLinks een uniek groot aantal stemmen binnen, bijna 8% ten opzichte van 2% de vorige keer. Deze uitslag maakt ons blij en inspireert enorm! Ook belooft het veel goeds voor de Provinciale Statenverkiezingen 20 maart 2019.

Op de avond van de verkiezingen (2017) zei Jesse Klaver het al: ‘Verkiezingen zijn geen eindpunt maar een startpunt. We beginnen pas net. We gaan verder met onze beweging voor verandering’.

 

... Progressief Woerden

In Woerden werkt GroenLinks hard aan verandering binnen het samenwerkingsverband Progressief Woerden. We willen zoveel mogelijk mensen verleiden om samen met ons groen en sociaal te dóen, actie te voeren en zich luid en duidelijk te verbinden aan de Woerdense Progressieve Beweging. 

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 hebben 3386 Woerdenaren op Progressief Woerden gestemd. Dit levert Progressief Woerden vier zetels op in de gemeenteraad. Deze vier raadsleden worden ondersteund door één fractie-assistent en twee fractievolgers.

Kennismaken met Progressief Woerden? Lees dan hier over de vele mogelijkheden of word lid!